Sejltur på Bagsværd Sø

SEJLTUR På BAGSVÆRD SØ

Fotoklubben holdt sommerafslutning torsdag, den 27. juni 2019 med en sejltur på Bagsværd Sø.

Dagen startede lidt kold og blæsende, men det lagde ikke en dæmper på humøret.

Nogle medlemmer kørte selv til Bådfarten i Lyngby, mens andre mødtes på Høje Taastrup St. og tog bus 400S til Lyngby St. og gik det sidste lille stykke vej til Bådfarten på Sorgenfrivej.

Vi sejlede kl. 11.30, og nu kiggede solen frem og fulgte os på resten af turen.

Bådfarten benytter gamle hyggelige træbåde, og på Bagsværd Sø nød vi området omkring søen og dyrelivet både under og over vandet og aktiviteter som fiskeri samt kano- og kajakture – afslapning med fotografering var heller ikke af vejen. Vores billetter gælder hele dagen og giver derfor mulighed for at hoppe af og på bådene ved ”stoppestederne” undervejs, hvis man har lyst til at udforske landsiden, inden man senere fortsætter sejlturen. På Sophienholm kan man opleve kunstudstillinger, koncerter, spise frokost indenfor eller selv medbringe en picnic-kurv til udflugten og spise frokost i det grønne. Der er muligheder for enhver.

Sejlturen varede ca. 55 min., hvorefter vi gik tilbage mod Ulrikkenborg Plads og spiste frokost på Café og Restaurant GORDION.

Det var et rigtig dejligt sted at nyde vores frokost – hyggeligt med god betjening, dejlig frisklavet mad og drikkevarer til rimelige priser – Hvad mere kan man forlange? – TAK til Claus D for hans forslag til dette spisested.

Da alle var mætte og tilfredse ønskede vi hinanden GOD SOMMER og tog hjem igen.

TAK til alle for hyggeligt samvær med godt humør og dejlig mad.

Nedenunder er et sammendrag af de billeder, som medlemmerne har taget på turen.

NYD DEM – RIGTIG GOD FORNØJELSE – VI SES TIL SEPTEMBER