Opslagstavlen

Denne side er tænkt som information til interesserede på fotoområdet.

Det kunne f.eks. være:

  • Arrangementer 
  • Køb/salg af fotoudstyr
  • Tips og tricks både med hensyn til kameraføring og billedredigering
  • Erfaringsudveksling

Ideer og forslag er velkomne

 

ARRANGEMENTER:

Lørdag, den 31. august 2019:           Hundevæddeløb på Kallerupbanen – kl. 14.00

Søndag, den 1. september 2019:     Veteranbilstræf på Thorslunde vandværk

I forbindelse med veteranbilstræffet vil jeg (Susanne) lige tilføje, at vandværket i sig selv er enestående flot. Aldrig har jeg set en arbejdsplads så flot etableret og vedligeholdt, at den faktisk kan fremstå som museum, som den er.

Søndag, den 8. september 2019:    HEDEHUSETS store Åbningsfest – fra kl. 12.-15.00 (sendt fra Kulturhusene i Taastrup)

Kære venner og samarbejdspartnere

Det er med stor glæde, at jeg som Kulturhusleder kan invitere jer til Hedehusets store åbningsfest søndag d. 8. september kl. 12.00-15.00.

Gennem foråret har det bæredygtige møbel- og indretningsfirma, 2RETHINK og Kulturhusene arbejdet på højtryk for at renovere Hedehusets rammer, så vi i Hedehusene har et moderne kulturhus til kulturelle aktiviteter.

På åbningsdagen vil vi sammen med husets mange foreninger og brugergrupper invitere inden for i husets nyindrettede rammer, og der vil være musik for musikglade ører med Concord Brass Band.

Borgmester, Michael Ziegler og Fritids- og kulturudvalget, Merete Scheelsbeck står for åbningstalerne på dagen.

For børnene er der en stor teateroplevelse i salen kl. 13.00 og 15.00, hvor børneuniverset, Hyggelig Weekend byder på teaterstykket ”Spor af Dyr”. Her bliver salen omdannet til en skov, hvor børn og forældre kan følge murmeldyret, som ikke helt passer ind i den danske skov. Mon de andre dyr vil lade murmeldyret blive?

Man kan læse meget mere om stykket og købe billetter inde på www.kulturhusenehtk.dk. Men også Det Danske Spejderkorps, Balder-Hedehusene Gruppe kommer forbi og laver bål, så der kan laves snobrød.

Samtidig kan du opleve udstillinger af Ældre Sagens Billedmalerskole, og Kunstforeningen Humlen har udstilling med Jeanne Anthonisen.

Jeg håber at se jer til åbningsfesten, og I er velkommen til at henvende jer til mig, så jeg kan byde på lidt til ganen. 

På glædeligt gensyn

Med venlig hilsen
Peter Mark Lundberg
Teater- og Kulturhusleder/Bibliotekschef

Livet skal leves live

Uge 37:    VESTEGNENS KULTURUGE

En del af Vestegnens Kulturuge

Hedehusets Åbningsfest er en del af Vestegnens Kulturuge, som i år tager udgangspunkt i kunstneren, Thomas Dambos ”Seks Glemte Kæmper” og går under navnet ”Kæmperne Kalder”.

Sidste år kom 8.000 forbi Taastrup Bibliotek for at se lysshowet om den danske videnskabsmand, Ole Rømer, og i år kan Høje-Taastrup igen præsentere et spektakulært lysshow, som er lavet af WeCreateMagic. Lysshowet hedder ”Kæmperne Kalder”, hvor du kan møde ”De Seks Glemte Kæmper”, når de folder sig ud i leg i kendte områder og på bygninger på Vestegnen. I kan se lysshowet d. 12.-15. sept. Kl. 20.00 hver aften på Taastrup Bibliotek, som i år også byder på flot fyrværkeri.

Se hele programmet for Vestegnens Kulturuge på www.vkir.dk.

I denne weekend:      Natten mellem lørdag og søndag den 7. og 8. september etableres en trafikbro over jernbanen ved                                                         “Nærheden” i Hedehusene. Den skal binde bydelene sammen, og arbejdet starter kl. 21.00 – lørdag, og                                            rygterne siger, at kommunen sørger for kaffe på Nærhedens side af sporet, og det er også fra den side,                                              der vil kunne fotograferes. De 2 brofag vejer henholdsvis 200 og 75 tons. Kranen blev leveret på 60                                                    blokvogne – og er samlet på stedet. De regner med at være færdige kl. 6.00 søndag morgen – blæst kan                                              eventuelt blive udfordrende og i værste fald forsinke/udsætte processen.

Der er også en fotoudstilling på Rødovre bibliotek – den hedder “Transformation” og vises til 28. september 2019 – se mere: https://www.facebook.com/events/1844391465660735/?notif_t=event_aggregate&notif_id=1567054554054258

SALG af fotoudstyr:

Jeg vil sælge et af mine objektiver:

Sigma (til Nikon) 180mm APO Macro 1:3,5 D. Fantastisk til macro foto, men også til portrætter.

I fin stand og leveres med etui og original æske.

Pris 2900 kr.

HENVENDELSE TIL:

Steen Larsen
M: 28 19 42 25