Sommerudflugt til Zoo Have

Sommerudflugt til Zoo Have

Torsdag, den 5. august 2021 mødtes en fotogruppe på 13 personer i Zoo Have.

Det var den første fototur i næsten 1 -1½år med coronarestriktioner – nu kun med brug af mundbind i offentlige transportmidler.

Vi mødtes inden for hovedindgangen omkring kl. 10:30, og vejret viste sig fra sin bedste side – solrigt og varmt – de bedste rammer for en god dag både fotomæssigt og socialt. Der var dog mange mennesker, som havde fået den samme idé, da skoleferien først sluttede 8 dage senere.

Vi delte os i grupper, som bevægede sig rundt på safaritur i Zoo Have. Vi havde aftalt at mødes igen kl. 13:00 til fælles spisning i Spisehuset FOLK. Stedet havde åbenbart fået ny forpagter, så vi havde nogle problemer med overhovedet at komme i kontakt med dem, men med hjælp fra kontoret i Zoo Have blev kontakten etableret, så vi kunne booke bord og bestille vores frokostønsker.

Ved frokosten talte vi om dagens oplevelser – herefter gik nogle over til kaffen med livlig hyggesnak om alt mellem himmel og jord – mens andre fortsatte deres tur rundt i haven. Herefter satte vi næsen hjemefter.

Maden i Spisehuset FOLK var frisk og lækker anrettet og smagte rigtig godt – priserne dog til den dyre side. Sådan er det også på turistattraktioner som Tivoli.

TAK FOR EN RIGTIG DEJLIG TUR TIL ALLE DELTAGERE

Efter hjemkomsten var det op til medlemmerne frit at deltage i en klubkonkurrence om at finde/stemme på deres 2 favoritbilleder fra Zoo Have. Hver deltager måtte indsende max. 4 billeder/person til bedømmelse af medlemmerne. Fotoklubben havde tidligere modtaget 2 fotobøger fra et medlem til brug som præmier i fotoklubben, og de blev udloddet som præmier i denne klubkonkurrence.

Vinderne af konkurrencen blev:

Delt 1. plads til henholdsvis Claus Dannevig Hansen og Preben Knudsen med hver 15 point til henholdsvis billede nr. 37 og 40.

Billede nr. 37

 

Billede nr. 40

 

De 2 præmiebøger:

 

Alle billeder fra konkurrencen kan ses på vores hjemmeside under menuen “Billeder” – Sommerudflugt til Zoo Have.