Udstilling på Taastrup Bibliotek i 2019

Høje Taastrup Seniorfotoklub
udstiller på Taastrup Bibliotek
i ugerne 32 og 33

Som nystiftet seniorfotoklub under Høje Taastrup Kommune vil vi gerne præsentere os i vores lokalområde og vise, hvad vi kan byde på fotomæssigt.
Vi har valgt temaet ”Lidt af hver og for enhver smag”, som dækker et bredt fotoområde – vi håber det vil skærpe interessen for fotoklubbens arbejde og aktiviteter.

Vi deltager med forskellige forudsætninger med hensyn til baggrundsviden og udstyr, men deler vores erfaringer med hinanden – alle er velkommen.

Vær med til at udstille på Taastrup Bibliotek igen til næste år og sæt dit aftryk på den årlige fotobog med årets udfordringer og konkurrencer samt sociale arrangementer.

Vi holder vores fotomøder i Taastrup Kulturcenter en gang om måneden i sæsonen fra kl. 14.00-16.30.

Få mere information om fotoklubben på vores hjemmeside:

www.hoejetaastrupseniorfotoklub.dk

samt i vores folder, som ligger fremme på biblioteket i udstillingsperioden.

Velkommen og rigtig god fornøjelse

Efter udstillingsperioden har vi sammen med biblioteket evalueret på forløbet.

Biblioteket har haft mange henvendelser om hvor i bygningen fotoklubben udstillede og vist vej ovenpå samt udleveret vores foldere. Af de 50 foldere, vi havde lagt frem, var der kun 15 tilbage – på 14 dage i slutningen af skoleferien – det synes vi er et rigtig godt resultat. Biblioteket havde til formålet lavet plakater til os – de blev sat op rundt omkring på bibliotekerne i kommunen og i vores udstilling. De var også rigtig flotte og samtidig var udstillingen annonceret på bibliotekets hjemmeside. 

Mange af fotoklubbens medlemmer havde også lagt vejen forbi og gav udtryk for stor tilfredshed med udseende og indhold.

Til formålet havde vi annonceret udstillingen på fotoklubbens Facebookside, hjemmesiden og i lokalavisen. 

Alt i alt en vellykket indsats for at præsentere os i vores lokalområde og skærpe interessen for klubbens arbejde og aktiviteter.

Vi har efterfølgende kontaktet biblioteket for at undersøge mulighederne for en gentagelse i 2020 – det må vi meget gerne – og vi har fået accept på at udstille igen i oktober/november 2020 – så vi er allerede i gang med forberedelserne – rammerne skal være på plads inden slutningen af året. 

Se her nogle billeder fra udstillingen: